ONDERHOUD & DIVERSE REPERATIES

Kapadokya Garage biedt de klanten ook een duidelijk systeem van onderhoud aan. U bepaalt zelf welke vorm van onderhoud u wilt en welke onderhoudswerkzaamheden u wilt laten uitvoeren. Het bedrag voor die werkzaamheden is vooraf duidelijk en u komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Direct een afspraak maken via : 020 671 51 15.

Kapadokya Kleine beurt vanaf € 99,-
Kapadokya Grote beurt vanaf € 199,-
Er wordt een groot aantal controles uitgevoerd. Bovendien worden de olie ververst en het oliefilter vervangen. Wij gebruiken hierbij topkwaliteit olie.

Bovenop de controles en werkzaamheden uit de kleine beurt, worden aanvullende controles uitgevoerd. Ook de viergastest wordt uitgevoerd.
Remmen vervangen vanaf € 89,-
Uitlaatsystemen vanaf € 119,-
Remmen zijn zogenoemde slijtbare onderdelen op een auto, deze raken na een bepaald aantal kilometers op. Als de remblokken niet op tijd vervangen worden, worden remschijven er slechter van, maar ook de remkracht gaat sterk achteruit wat de veiligheid niet ten goede komt.

De uitlaatsystemen die Kapadokya Garage verkoopt zijn gemaakt volgens de merkspecificaties van de autofabrikanten. U bent verzekerd van het perfecte systeem voor uw auto. Of het nu gaat om alleen een achterdemper of een compleet systeem. Wij hebben alle merken en typen uitlaten op voorraad.
Schokdempers vanaf € 139,-
Accu vervangen vanaf € 59,-
Schokdempers zorgen voor een goede wegligging. Kapadokya Garage monteert uitsluitend schokdempers van topmerken. Dit tegen een uiterst scherpe prijs. Vraag vrijblijvend voor een opmaat prijsopgave.

Startproblemen? Komt uw motor moeizaam op gang? In negen van de tien gevallen wordt dit veroorzaakt doordat uw accu niet meer goed werkt. De gemiddelde levensduur van een normale accu is ongeveer zes jaar. Maar wanneer er veel korte ritten worden gemaakt is dit aanzienlijk minder.
 
 Copyright(C) 2019 Kapadokya Garage