Welkom bij Kapadokya Autobanden & Velgen !

Kapadokya Autobanden & Velgen is al meer dan 15 jaar actief in de banden en velgenbranche. We zijn de meest toonaangevende autobanden verkoper van Amsterdam. We leveren voor zowel particulier als zakelijk gebruik de scherpst geprijsde autobanden en velgen.

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte autobanden van topmerken. Al onze prijzen zijn ALL-IN prijzen: inclusief ventielen, montage, balanceren, verwijderingsbijdrage en BTW. Ook het balanceren van autobanden en reparaties doen we zorgvuldig voor u. Tevens kunt u bij ons terecht voor zowel gewone metalen velgen als lichtmetalen velgen. Hoewel ons streven naar perfectie in kwaliteit alleen maar in de werkplaats aan u bewezen kan worden willen wij u via deze website ook zoveel mogelijk van dienst zijn.

Wij doen ook onderhoud op auto's (auto service), verzorgen APK keuringen, bieden auto arico service, en kopen auto's in.

Uiteraard zijn wij benieuwd naar u reactie op onze website. Heeft u vragen of opmerkingen mail dan via onze vragen-pagina.

 
 Copyright(C) 2017 Kapadokya Garage