Welkom bij Kapadokya Autobanden & Velgen !

Kapadokya Autobanden & Velgen is al meer dan 25 jaar actief in de banden en velgenbranche. We zijn de meest toonaangevende autobanden verkoper van Amsterdam. We leveren voor zowel particulier als zakelijk gebruik de scherpst geprijsde autobanden en velgen.

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte autobanden van topmerken. Ook het balanceren van autobanden en reparaties doen we zorgvuldig voor u. Tevens kunt u bij ons terecht voor zowel gewone metalen velgen als lichtmetalen velgen. Hoewel ons streven naar perfectie in kwaliteit alleen maar in de werkplaats aan u bewezen kan worden willen wij u via deze website ook zoveel mogelijk van dienst zijn.

Wij monteren ook heel graag banden die u via het internet koopt en hebben daar veel ervaring in. Let daarbij wel op dat alle (A)merken, de banden in verschillende landen laat fabriceren. Er zijn verschillen in de specificaties en zelfs materiaal tussen de (Aziatische) landen. Soms moet de band daarom meerdere malen worden opgelegd en gebalanceerd.

Wij doen ook onderhoud op auto's (auto service), verzorgen APK-keuringen, bieden auto airco service, en kopen auto's in.

Uiteraard zijn wij benieuwd naar uw reactie op onze website. Heeft u vragen of opmerkingen mail dan via onze vragen-pagina.

 
 Copyright(C) 2019 Kapadokya Garage